Tisztelt Látogató, Kedves leendő Partnerünk!

Szeretettel köszöntöm Önt az Alfa Rehabilitációs Nonprofit Közhasznú Kft. megújult honlapján!

2015-től Társaságunk Vezetősége új szakmai direktívát irányzott elő. Cégvezetésünk a fejlesztendőnek ítélt munkafolyamatokat átstrukturálta, mivel valljuk, hogy az ember életében az egyik legfontosabb tényező a munkához való jog, és az értelmes, hasznos munkavégzés. Dolgozóink közel 90%-át megváltozott munkaképességű- és fogyatékossággal élő személyek alkotják, akik nem csupán munkavállalók, hanem ők maguk a cég.

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan gazdálkodó szervezetet hozzunk létre, ahol a megváltozott munkaképességű dolgozóink ugyanolyan eredményesen tudják ellátni munkakörüket, mint ép társaik.

Úgy vélem, hogy szakmai fejlődésünk elengedhetetlen feltétele, hogy olyan közérdekű önkénteseket foglalkoztassunk, akik hozzájárulhatnak dolgozóink életminőségének javításához, illetve a szervezet kiegyensúlyozott működéséhez. Jelenleg olyan szerteágazó tudással rendelkező önkéntesekkel dolgozunk, akik segítségére mind a dolgozók, mind a cég támaszkodhat.

Számunkra fontos, hogy Munkavállalóink a szociális kompetenciájuk fejlődése mellett olyan pénzügyi-, gazdasági-, informatikai-, illetve életviteli tanácsadásban részesüljenek, amik pozitív hatással lehetnek mindennapi életükre.

Kérem, tekintse meg részlegeink bemutatóját, és keressen minket bizalommal!
 

Üdvözlettel:

Csótya Szilárd     
Ügyvezető Igazgató